...

TST Sweden

EliteOperator vs Crossfit
Det ultimata testet.

Uppdrag

Under slutet av 2022 lanserade TST Sweden EliteOperator – en ny serie revolutionerande waterjetskyddskläder för vattentryck upp till 3 000 bar / 40 000 psi med banbrytande rörlighet och komfort. I samband med lanseringen ville de marknadsföra de nya skyddskläderna på ett originellt sätt som fortfarande tilltalade waterjetoperatörer och återförsäljare världen över.

Idé

Kan du göra CrossFit i skyddskläder så kan du enkelt göra allt som en waterjetoperatör gör under ett arbetspass. Genom att ta in skyddskläderna i en oväntad miljö sticker materialet ut bland konventionella waterjetannonser.

Utförande

För att visa EliteOperators revolutionerande följsamhet och komfort utsattes den för det ultimata testet där två Crossfitatleter utförde ett träningspass klädda i EliteOperator och låta dem köra ett träningspass. Träningspasset filmades och fotades tillsammans med Superstudio och materialet användes under lanseringen i sociala medier, på mässor, kampanjsida och i tryckt media.

Resultat

EliteOperator x Crossfit uppskattades både externt och internt på TST. Lanseringen av EliteOperator blev en succé världen över, inte minst under IFAT-mässan i München 2023.  

I samarbete med Superstudio.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.